5 Simple Techniques For پمپ سانتریفیوژی

پمپ ضد اسید در صنایع مختلف به کار می‌رود و کاربردهای متنوعی دارد. یکی از اصلی‌ترین کاربردهای آن در صنایع شیمیایی و پتروشیمی است که برای انتقال و پمپاژ اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک و کلریدریک استفاده می‌شود.

این نوع پمپ‌ها بایستی توان انتقال سیالات اسیدی با حجم و فشار در دمای موردنظر را داشته باشند. جهت مشخص نمودن این نیاز ها باید دبی، فشار و دمای مورد نیاز را بر اساس محیط کاری در نظر گرفته شده و همچنین خواص سیال پمپ شونده را باید مورد بررسی قرار داده تا انتخاب پمپ مناسب انجام گردد.

پمپ ضد اسید صنعتی بیشتر مناسب واحدهای بزرگ صنعتی، تولید کننده های مواد خام یا کارخانه های تولید مس و روی می باشد. این پمپ ضد اسید برای انواع اسید نظیر اسید سولفوریک، اسید نیتریک و اسیدکلریدریک و غیره استفاده می شود.

پمپ اسیدشویی صنعتی با توجه به نام آن بیشتر در صنایعی که سیالات آن حالت اسیدی و یا خورندگی دارند به کار برده میشود ولی به هرحال انتخاب آن باید با توجه به نوع سیال و فعالیت آن انجام شود .

از روشن کردن پمپ‌های پلیمری بدون سیال و در حالت خشک خودداری کنید. زیرا باعث بالا رفتن دمای پمپ می شود و به سیل و اجزای آن آسیب می‌رساند.

پمپ هایی از جنس مواد مصنوعی. با توجه به اینکه از یک طرف مقاومت فلزات در برابر مواد شیمیایی دارای محدودیت است و از طرف دیگر هزینه ساخت پمپ هایی از جنس فلزات خاص بسیار گران تمام می شود لذا در بسیاری از موارد گزینه مناسب استفاده از انواع مواد مصنوعی برای ساخت قطعات پمپ می باشد.

در پمپ‌های پلیمری، برای جریان سیال از پروانه نیمه باز و یک تکه استفاده می‌شود. همچنین از اجزای کلی پمپ‌های ضد اسید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

پارچه فیلتر پرس

مکانیکال سیل : این قطعه را با اسم آب بند نیز میشناسند که وظیفه دارد از نشت سیال به بیرون از دستگاه جلوگیری کند. 

پمپ ‌های ضد اسیدی با check here ارائه مزایای متعدد، نقش کلیدی در صنایع شیمیایی و پتروشیمی ایفا می‌کنند. یکی از مهم‌ترین مزایای این پمپ ‌ها، توانایی آن‌ها در تحمل شرایط سخت شیمیایی و حرارتی است، که باعث می‌شود برای انتقال مایعات خورنده و اسیدی ایده‌آل باشند.

در بعضی از این مدل پمپ‌ها به جای سیل مکانیکال از سیلینگ مگنتی استفاده می‌شود. به همین خاطر به پمپ اسید، پمپ مگنتی نیز گویند.

پروانه پمپ اسیدی: کاربرد این قطعات در تعیین کننده مقدار جریان و فشار سیال درون دستگاه میباشد که میتواند انرژی را از موتور به سیال منتقل کند و با این کار باعث سرعت بخشیدن به عملکرد دستگاه میباشد. 

در اصل از این قطعه برای جلوگیری از وارد شدن آسیب های فیزیکی به قطعات داخلی پمپ استفاده میشود. 

این پمپ‌ها به عنوان یک ابزار حیاتی در صنایع دارویی و غذایی، رنگ‌سازی، رسوب‌زدایی، اوپراتور و کندانسور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *